Bedankt voor uw interesse!

Indien u graag een of meerdere objecten door ons wilt laten verwerken, dan kunt u uiteraard (op afspraak) terecht bij ons bedrijf te Ruinerwold. Aldaar kan een van onze medewerkers u adviseren omtrent de mogelijkheden welke onze Foliediptechniek te bieden heeft en, u voorzien van een prijsopgave. Bent u niet in staat ons persoonlijk te bezoeken? Dan verzoeken wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen.

Vul onderstaand offerteformulier a.u.b. volledig in. Vermeld hierbij tevens eventuele aanwezige beschadigingen. Na verwerking kunnen onopgemerkte beschadigingen namelijk goed zichtbaar blijven. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons met een richtprijs, mogelijke bijzonderheden, een geschatte levertijd als wel aanvullende informatie. De gemiddelde verwerkingstijd van een opdracht bedraagt circa 2 weken. Dit echter te allen tijde afhankelijk van de grootte van de opdracht en onze planning op dat moment.

Meer informatie omtrent iets laten Foliedippen en de verdere gang van zaken of, op zoek naar enige richtprijzen gaande onze Hydrodipping techniek?

Offerte aanvraag formulier

  Uw naam: (verplicht veld)

  Uw E-mail: (verplicht veld, controleer a.u.b. op spelfouten)

  Printkeuze:

  Afwerking blanke lak:

  Huidige staat van uw object(en):

  Totaal aantal te dippen objecten:

  Eventuele bijzonderheden:

  Foto 1

  Foto 2

  Foto 3

  Foto 4

  Foto 5

  Problemen met verzenden? Stuurt u dan een mail naar info@H2OFoliedip.nl Geeft u in deze mail duidelijk de staat aan van de objecten en vermeld daarin tevens uw wensen gaande printkeuze. Vergeet niet enkele foto’s van de eventueel te dippen objecten mee te sturen als bijlage. Zonder fotomateriaal zijn wij namelijk niet in staat om op afstand een gerichte offerte te verstrekken.