Foliedippen Nederland / België

FoliedippenFoliedippen oftewel Watertransferprinting is reeds vele jaren het specialisme van het bedrijf H2OFoliedip, gevestigd te Ruinerwold gelegen in de provincie Drenthe. H2OFoliedip heeft deze unieke techniek op het gebied van printoverbrenging als een van de eersten in Nederland en België geïntroduceerd, dit onder de toepasselijke naam ‘Foliedippen’. Inmiddels is H2OFoliedip een begrip binnen de Benelux als het gaat om Hydroprinting. H2OFoliedip richt zich met deze dienst op zowel de zakelijke als wel de particuliere markt. Laat u zich overtuigen van de vakbekwaamheid, door eens te kijken naar vele diverse afgeronde projecten. Deze zijn terug te vinden op de pagina “Foliedip projects” links in het menu. Dit betreft voor de goede orde enkel eigen werk. Random images vanaf het wereldwijde web zult u hier niet aantreffen!

Deze dompeltechniek heeft wereldwijd vele benamingen, te denken aan: Hydroprinting, Cubicprinting, H2OPrinting, Watertransferprinting, Hydrodipping etc. Deze Foliediptechniek betreft de meest duurzame manier van printoverbrenging. Binnen deze techniek zijn meer dan 800 standaard prints voorhanden. Benieuwd naar alle voordelen van deze diptechniek? Klik dan op “Waarom Foliedip” boven in het submenu “Foliedippen”.

Foliedippen betreft een complexe techniek waarvoor met name veel kennis en ervaring benodigd is. Het eindresultaat zal dan ook per bedrijf verschillen. Onder andere vanwege het feit dat alle te verrichten handelingen handwerk betreffen. H2OFoliedip maakt enkel gebruik van de beste materialen en apparatuur op dit gebied.

Alle stappen binnen het proces worden intern uitgevoerd, niets wordt gedurende het proces uitbesteed. Zo kan de kwaliteit te allen tijde worden gewaarborgd en de verwerking sneller plaatsvinden. Met name m.b.t. kwaliteit en afwerking wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige lakken en professionele materialen. Hierbij o.a. te denken aan “DeVILBESS / SAGOLA” spuitapparatuur. Kwaliteit staat vanaf de eerste dag bij H2OFoliedip voorop. Dit is dan ook de reden waarom vele particuliere als wel gerenommeerde zakelijke opdrachtgevers, zich al jaren richten tot de expert voor Nederland en België op dit wonderlijk stukje vakgebied, genaamd… Foliedippen!

×